Hej!

Magnetica har både förskolor och grundskolor och erbjuder både förskoleklass och fritidshem. Vi pratar ofta om ”Hela barnet hela dagen” vilket betyder att skoldagen innefattar även raster och fritidsverksamhet samt övergångarna mellan dessa. På så sätt skapas trygghet och lärande under hela den tid som du är i skolan.

Digitala öppna hus och digitala frågestunder

Inför skolvalet 2021 erbjuder vi intresserade vårdnadshavare att delta på digitala öppna hus och digitala frågestunder.

Under våra digitala frågestunder kommer du kunna gå in i ett digitalt rum för att få den informationen som du är intresserad av och ställa frågor. Det kommer vara ett livemöte där våra rektorer och lärare berättar för dig allt du behöver veta om skolan.

Frestaskolan

Klicka här för att titta på Frestaskolans digitala öppna hus

Tisdag 9 februari kl. 18.00-19.00

Onsdag 24 februari kl. 18.00-19.00

Odenskolan

Klicka här för att titta på Odenskolans digitala öppna hus

Onsdag 10 februari kl. 18.00-19.00

Tisdag 23 februari kl. 18.00-19.00

Vikskolan

Klicka här för att titta på Vikskolans digitala öppna hus

Måndag 8 februari kl. 18.00-19.00

Torsdag 25 februari kl. 18.00-19.00

Fysisk aktivitet och hälsosam livsstil

Kan man träna på förmågan att må bra? Ja, det är vi övertygade om. Välmående och hälsa beror på fysiska, sociala och psykologiska aspekter. Den fysiska delen är särskilt viktig för att stimulera lärandet och koncentrationen. Det ger nytt syre till både hjärtat och hjärnan. Förutom utevistelse och motion tycker vi att maten är viktig. Vi har flera tillagningskök och kan erbjuda god, nyttig och välbalanserad kost. Ofta finns vegetariska rätter på menyn.