Skutan

Ställ dig i kö

Vill du börja hos oss? Här kan du ställa dig i kö till Skutan.

Ställ dig i kö

Skutan

Här har lek och lärande stor betydelse och genomsyrar verksamheten hela dagen. Vi finns på Sundborgsvägen 3 i Upplands Väsby och har fem avdelningar. Det finns en stor och välplanerad gård till lek och fysisk aktivitet. Vi har även nära till skog, natur och lekparker. Utevistelse är viktigt för det lustfyllda lärandet.

Digitalisering är en naturlig del i undervisningen och förskolornas pedagoger har lärplattor som ett dokumentationsverktyg. Barn och pedagoger dokumenterar tillsammans. Det sker oftast via bilder, små filmer eller bildspel. Detta främjar både språkutveckling och samspel hos barnen. I vår lärplattform får du som vårdnadshavare inblick i barnens utveckling.

I vårt tillagningskök lagas maten av vår kock. Vi lägger stor vikt vid att täcka in alla viktiga näringsämnen i kombination med goda smaker. Maten ska vara vällagad och menyerna omväxlande!

Här arbetar vi medvetet med miljö och hållbar utveckling. Vår miljöpolicy innebär att alla ska arbeta med hållbar utveckling och barnen är delaktiga källsortering och kompostering.